J.JUAN: guardonat per MC Mútua i Excel·lent en Iso 14002

Milagros Tirado,

J.JUAN: guardonat per MC Mútua i Excel·lent en Iso 14002


El nostre soci J.Juan ha rebut un guardó de Mc Mutual per la seva tasca en prevenció de riscos laborals. Cal destacar que l'empresa radicada a Gavà ia Sant Cugat de Vallès també ha rebut durant el mes de novembre una qualificació d'Excel·lent en l'Auditoria ISO14002 referent a polítiques mediambientals.


Carlos Juan, vicepresident de J.Juan i també de Clustermoto, va rebre el guardó de mans d'Eduardo Vidal, director general de MC Mutual, en el transcurs d'un acte celebrat a la seu de l'entitat de mutualista, on també van estar presents Dani Camps , responsable de Seguretat Laboral; Esteban Rodriguez, president de el Comitè de l'Empresa J.Juan Brake System; Esther Gutierrez, directora de Recursos Humans de J.Juan i Jordi Noia, Director de Planta de Sant Cugat.


Durant l'acte, Eduardo Vidal va fer especial èmfasi en la rellevància de les accions que s'estan emprenent per a la prevenció de riscos laborals, mentre que Joan Guasch Farràs, director de el Centre Nacional de Condicions de Treball de l'Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball , va sentenciar que la importància està en avançar-se als riscos, no en solucionar-los.


J.Juan és el segon fabricant europeu de Sistemes de Frens de Motocicletes i líder mundial del tub hidràulic mallat per a motocicletes. Empra 480 treballadors entre els seus quatre plantes de Gavà (2) i Sant Cugat del Vallès (2).

Enhorabona!

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Noticias Relacionadas

Modificar cookies